SU venlig bordplade

Su venlig bordplade

Her hos Table4You går vi meget op i at alle skal have råd til en fed bordplade. Derfor kalder vi også alle vores plader for SU venlige bordplader, da vi sælger en del bordplader til studerende, og det samtidig er bordplader som de studerende har råd til. Hos os handler det meget om, at man skal kunne købe vores borde til under 1000-.

Hos os får du en billig bordplade, som har en solid stærk kvalitet og som vores kunder elsker.

 

En billig bordplade

Som nævnt længere oppe, så er vores bordplader virkelig billige. Vi var trætte af, at hver gang vi vil finde en bordplade, så skulle man give over 2000-. Kr. og så var de bare i god kvalitet – hvis man skulle op og finde et rigtig flot spisebord så skulle man op omkring de 5000-. i pris. Det var vi trætte af, og derfor faldt vi over laminat bordplader. Her kan man lave den lige med den overflade som man ønsker, og det fangede os bare.

Vi købte vores første bordplade i laminat, og var virkelig glad for resultatet. Derfor kom ideen hurtigt, at der var et hul i markedet her. Et markeds som var for dyrt efter vores mening. Så vi begyndte straks at undersøge kvaliteten af forskellige bordplader, og har nu efter mange test, fundet den laminat overflade som vi syntes giver bedst mening til vores kunder. Samtidig var prisen også utrolig vigtig for os, og det er også derfor at i hos os, kan få en bordplade for under 1000kr, nemlig fordi at “ALLE SKAL HAVE RÅD TIL EN FED BORDPLADE”

Du kan se og købe vores bordplader via dette link : Table4you.dk/shop/

 

 

-Daniel | Table4You