Table4You Logo

Rengøring af laminat bordplader

Rengøring af laminat bordplader

Rengøring af laminat bordplader fra Table4You er faktisk rigtig nemt. De bliver ikke let ridsede eller skrammede, og kan holde til normal slitage. Ingen af vores produkter bør dog anvendes som skære- eller snitteflade.
De er modstandsdygtige over for hærværk, og da vores laminat bordplader er lavet af en utrolig god kvalitet, vil dette materiale udgør meget holdbare overfladematerialer egnede til brug på offentlige samt private områder.
De kan dog ikke repareres ved spartling eller pletfarvning osv. Man bør ikke forsøge sig med reparationer af denne art. 


”Jeg har holdt 2 fester nu, og spildt lidt forskelligt madrester samt alkohol på mit bord fra Table4You. Det er utrolig hvor nemt, det egentlig er at rengøre. Jeg er meget tilfreds med min bordplade”
-Andreas K

Sådan rengøre du din laminat bordplade

Laminatoverflader holdes bedst rene med vand og et mildt rengøringsmiddel. Hårdnakkede
mærker kan fjernes med mildt slibende rengøringsmiddel. Men der bør under ingen omstændigheder anvendes kraftigt slibende rengøringsmidler til at fjerne mærkerne. I stedet bør man anvende ikke ridsende skurecremer eller –pasta som f.eks. flydende Ajax, da disse ikke vil ændre overfladens udseende.

Ovenstående vil også være anvendelige til fjernelse af kuglepen mærker, blyantsmærker og blækmærker osv. Pletter afsat over lang tid, såsom kaffe eller the, kan normalt fjernes med en fortyndet opløsning af et husholdningsblegemiddel. Dette bør kun være i kontakt med overfladen i meget kort tid, og bør kun bruges meget lejlighedsvis. Så konklusionen er klar: Det er nemt at rengøre en laminat bordplade.

Kontakt os

Hvis du er blevet mere lun på en laminat bordplade fra Table4You, så er du mere end velkommen til at se mere om vores produkter her

Vi har 2 forskellige størrelser.
Vi har vores spisebord, som der har plads til 4 personer.
Og så har vi vores skrivebord, som der passer perfekt ind i en hver lejlighed, kontor, osv osv.
HUSK at bordpladerne er uden ben, men dem kan du købe lige inde på siden bordben

Har du yderlige spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive til vores mail DFS@table4you.dk. Ellers er jeg også og finde på Facebook samt Instagram, hvor du er mere end velkommen til at følge med, samt få inspiration. Der vil også være mulighed for konkurrencer, rabatkuponer og meget mere der inde, så kig endelig forbi.

 

Jeg har lavet en ultra kort video hvor jeg viser hvor nemt det er, at rengøre vores bordplader. Se bare her: