Table4You Logo

Om os

Hvem er Table4You?

Her kan du læse en helt del om os, og hvad vores mission er.

Table4You er et dansk firma, hvis mission er at give danskerne, en super flot bordplade, som alle har råd til.

Table4You sælger bordplader som er lavet af noget der hedder hedder feel-wood laminat. Det vil altså sige at vores laminat bordplader ligner normal træ bordplader, og føltes også ligesådan. Fordelen er bare, at vores bordplade er utrolig nem at rengøre, og så er den bare langt billigere, end de “normale” træ bordplader.

Vi har valgt at lave vores bordplader i 2 forskellige størrelser.
Vi har vores skrivebord laminat bordplade.
Og vi har vores spisebord laminat bordplade til 4 personer.

Fordelen ved vores laminat bordplade er enkel:

✅ Vores laminat bordplade er ikke spændt fast til nogle ben. Det betyder at du nemt og enkelt kan tage bordpladen af og gemme væk, eller du kan bruge det til andre ting (For eksempel kan du se vores eksempel her hvor vi bruger en ølkasse som ben, så har man en perfekt sofabord)

✅ Vores bordplade er super nem at rengøre, da laminat er noget som der kan tåle en del. (Du skal aldrig være bange for at der kommer mærker i bordet, når du har gæster for eksempel)

✅ Vi er et dansk firma, som der har stor fokus på vores kunder

Du kan se mange flere ideer på vores Facebook samt Instagram, hvor der kommer spændende inspiration, konkurrencer, samt de nyeste nyheder. Det vil også være muligt at få mere info om os, og hvilke produkter som der er på vej.

Mvh: Daniel  – Table4You.dk.

Table4You