Hvad er laminat bordplade

En laminat bordplade er en spånplade, som der er blevet overtrukket af et tyndt lang laminat. De fleste laminat bordplader er ret billige, og der får man også bare den kvalitet man har betalt for. Hos Table4You har vi nøje udvalgt hvilken laminat vi skal bruge, og efter mange samtaler med vores leverandør, er vi kommet frem til Feel-wood laminatet. Dette laminat er af rigtig høj kvalitet, det er utrolig slidstærkt, nem at rengøre. Feel-wood betyder at bordpladen ligner og føles som en helt almindelig bordplade.

Grunden til at du skal købe en laminat bordplade fra Table4You er, at der er ikke særlig mange som der benytter sig af laminat bordplader som skriveborde, og spiseborde, og det syntes vi at der er en skam. Forestil dig, at du ikke skal være nervøse for om dine gæster spilder. Bordet skal nok tage fra, og derfor kan du altid have en god fest, uden bekymringer omkring bordpladen.

Laminat på bordplade

Du tænker sikkert “Jamen laminat på en bordplade, er det ikke kun til køkkenet?” Men nej. Det er en af de ting vi oftest høre. Men laminat kan bruges til så utrolig mange ting, og det gode ved at man vælger laminat på bordpladen er, at det er svært at ødelægge. Altså der kommer ikke de her trælse glasaftryk, og skulle man spilde noget, så er det som regel noget der kan klares med en ganske almindelig våd klud. Man skal ligeledes ikke være nervøs for, om bordpladen fylder for meget, der handler det bare om at finde nogle bordben hvor man ikke skal skrue pladen fast. På den måde kan du altid tage din bordplade af, lægge den op ad døren/væggen og så har du en helt funktionelt spisestue, værelse eller hvor du nu har bordet henne.

Vi tilbyder følgende produkter lige nu:

 

Vi håber at du bliver glad for dit køb