Guide: Sådan vælger du det rigtige kaffebord!

#Reklame

Kaffebordet, eller stuebordet, er en central del af hjemmet hos de fleste. Bordet skal være omdrejningspunkt for hyggen i hjemmet, og derfor vil du også ofte se kaffebordet i fællesskab med et sofaarrangement af den ene eller anden størrelse. Men et kaffebord er ikke bare et kaffebord, og der er ganske mange faktorer, du bør overveje, inden du køber bordet.

Køb et lavt bord

Kaffebordet skal ikke være med ret ryg og høj placering. Det er ned i sofaen, tilbagelænet, måske endda med benene oppe. Så mit råd er, at du køber et lavt bord, når du skal finde det perfekte kaffebord. Du skal dog også overveje hvilke ben, bordet skal have. Og her er der altså forskel på mulighederne, afhængigt om du snakker runde og firkantede borde. Det er netop derfor at Table4You er smart. Hos os køber du bare pladen, og så bestemmer du selv hvilke ben du gerne vil købe.

Hold hyggen tæt på

Har du tiltænkt en særligt afgrænset plads til kaffebordet, som måske ikke er i et åbent lokale? Så er der mulighed for at skabe ekstra hygge og kaffestemning, uden at gå på kompromis med stilistikken i resten af hjemmet. I sådan et særskilt hyggerum kan du have kaffestemningen i centrum, hvilket du blandt andet kan gøre ved at have selve kaffemaskinen, nogle pæne kopper og resten af dit kaffeudstyr placeret fast på kaffebordet. Overvejer du sådan en løsning, kræver det, at din kaffemaskine er stilren i udtrykket, som f.eks. er tilfældet med en Sage kaffemaskine. Jeg vil altså ikke anbefale denne løsning, hvis du har en gammel filterkaffemaskine stående, da det ikke indbyder til hygge i samme grad.

Hvad er forskellen egentlig på et kaffebord og et tebord?

Egentlig kan alle borde jo bruges til at drikke kaffe og te ved, men traditionelt set snakker man om mindre borde, når man snakker teborde. Små borde, hvor der lige er plads til tekanden og to kopper med tilhørende underkopper, er ofte sådan, at vi forestiller os tebordene. Men sådan behøver det ikke være, og jeg mener sagtens, at man kan kombinere kaffe- og tebordet, da formålet med begge dele er rolige og hyggelige stunder, hvad end man drikker espresso, latte, chai-, mate eller grøn te.

Køb bordpladerne til dit kaffebord allerede i dag

Du kan allerede nu købe bordpladerne til dine næste kaffebordsprojekt – Hvis du foretrækker lyse bordplader, kan du klikke dig videre her. Mens du skal klikke her, hvis du er mere til mørke bordplader. Jeg håber, at du finder den helt rette løsning for dig, så du kan få lige det kaffehjørne, som du går og drømmer om!