En atypisk bordplade

En atypisk bordplade

En laminatbordplade er ret atypisk som spisebord, skrivebord mm. Laminatbordplader ser man som regel i køkkener, og/eller badeværelser. Men vi har aldrig forstået hvorfor flere og flere, ikke bruger laminatborde til spise/skriveborde. Det er synd at folk ikke har øje for hvor smart og praktisk en laminatbordplade egentlig er.
• En laminatbordplade er billig
• Fåes med et hav af forskellige overflader
• Nem og hurtig at rengøre (Se vores andet indlæg om rengøring af laminat bordplader)
• Passer til stort set alle bordben

Vores kærlighed til laminatbordplader

Her hos Table4You elsker vi laminatbordplader. Det smarte ved laminatbordplader er at de er så nemme at rengøre, og de kan bare holde til en del. Vi har brugt laminatbordplader i over 2 år, og vi er fuldstændig oppe og køre over dem.
Hos os får man bordplader som der er lavet af noget der hedder feel-wood, og det vil sige at pladerne føltes og ser ud som en rigtig træ bordplade.

 

Hvorfor er vores plader anderledes?

Vores bordplader hos Table4You er som nævnt tidligere lavet med en overflade som der hedder feel-wood. Det er ikke så tit man bruger feel-wood, og derfor er det ikke det nemmeste at finde på markedet. Vores bordplader er af virkelig høj kvalitet, det kan holde til rigtig meget, og er super nemt at gemme af vejen, hvis man ønsker det. Vi skruer nemlig ikke bordbenene fast på bordpladen, og det gør vi ikke fordi at bordpladerne har så meget vægt, at de ikke falder ned fra benene. Så hvis man er begrænset på plads, så er vores bordplader helt fantastiske. Får du overnattende gæster, og en lille lejlighed? Så tager du bare bordpladen af, og stiller den om bagved døren eller lign. Smart ikke?

 

Kontakt:

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller sociale medier hvis du skulle have spørgsmål til os. Vi svare normalt indenfor 24 timer. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.
Mail: DFS@table4you.dk
Facebook: Table4you.dk
Instagram: Table4you.dk

Hav en rigtig god dag
-Daniel | Table4You